Μας πήραν χαμπάρι οι ηλίθιοι Νταγκ

1512173_663670313655738_1914067618_o
1512173_663670313655738_1914067618_o

Το CBS μετέδιδε live ρεπορτάζ. Tο FOX όλη μέρα μας αμφισβητεί. Τα sites το είχαν στην πρώτη σελίδα. Συνεργάτης του αντιπροέδρου είχε υπόγειες συζητήσεις με την κυβέρνηση της Κίνας, με την οποία η χώρα βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες σε εμπόλεμη κατάσταση.

Το βίντεο πιθανότατα το έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι Κινέζοι ή κάποιοι δυσαρεστημένοι χρηματοδότες του κόμματος. Τα media σοκαρισμένα. «Πως είναι δυνατόν την ώρα που έχουμε κυρήξει ανένδοτο απέναντι στην κινεζική βία στα νησιά του Ειρηνικού, να υπάρχει συνεργάτης του αντιπροέδρου που μιλάει μαζί τους», αναρωτιώταν γνωστός ατσαλάκωτος άνκορμαν.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από επεισόδιο του  Ηouse of Cards. Όμως είναι η πραγματικότητα. Ένα ολόκληρο σύμπαν, πέφτει δήθεν από τα σύννεφα επειδή υπάρχει συνεργάτης της κυβέρνησης που έχει δίαυλο επικοινωνίας με τους Χρυσαυγίτες, τη στιγμή που όλο το πολιτικό σύστημα είναι απέναντι τους. Ώρα είναι να αναρωτηθεί κανείς «αν γίνεται το ίδιο και με το ΣΥΡΙΖΑ».

Μην κοροϊδευόμαστε, το μεγαλύτερο κομμάτι της πολιτικής ασκείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ασκείται με όρους κυνικότητας. Πρόκειται για σχέσεις ισχύος και όχι φιλικές αντιπαραθέσεις. Και όλα τα μέσα επιτρέπονται.

Για το αν ισχύουν τα όσα λέει, δε μπορεί να αποφανθεί κανείς. Έπαιζε ένα ρόλο και σ’ αυτό το ρόλο έπρεπε να είναι πειστικός

Προφανώς και ο τέως Γραμματέας της Κυβέρνησης είχε την αποστολή να μιλά με τη Χρυσή Αυγή. Η άνεση που φαίνεται να το κάνει, προδίδει τακτική σχέση. Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το κακό. Θα ήταν ανησυχητικό αν κανείς από το Μαξίμου δεν είχε δίαυλο επικοινωνίας με δαύτους. Για το αν ισχύουν τα όσα λέει, δε μπορεί να αποφανθεί κανείς. Έπαιζε ένα ρόλο και σ’ αυτό το ρόλο έπρεπε να είναι πειστικός. Έπρεπε να τους τροφοδοτεί με τις θεωρίες συνωμοσίας από τις οποίες τόσα χρόνια τρέφονται.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, αποδείχθηκε πως δεν ήταν καλός στο ρόλο του. Τον κατάλαβαν και αυτό είναι πλήγμα. Η Χρυσή Αυγή μπροστά στο φόβο να βρεθεί σύσσωμη πίσω από τα κάγκελα, έχει απασφαλίσει. Δεν είναι ορθολογικός παίκτης και έπρεπε να το είχαν καταλάβει. Ο φοβισμένος άλλωστε, είναι ικανός για όλα. Δημοσιοποίησαν το βίντεο και απειλούν να βγάλουν κι’ άλλα.

«Δεν πειράζει. Θα το πληρώσουν». Το μόνο πρόβλημα είναι οτι «μας πήραν χαμπάρι οι ηλίθιοι Νταγκ».